Overnachten

Voor overnachting beschikken wij over een groepsaccommodaties. Deze accommodatie is gelegen op 3 km afstand van Meijel. De slaapgelegenheden zijn geheel gelijkvloers en rolstoelruim. Slaap- en douche/ toiletruimtes zijn wisselend rolstoeltoegankelijk. Het bestuur van stichting BM4D behoudt zich het recht voor, de deelnemers in te delen naar slaapruimte met meest passende toilet- en douchegelegenheid. www.recreatiepeelenbos.nl/foto/ .

Peel en Bos 

Accommodatie Peel en Bos is voorzien van een gezellige, grote recreatieruimte, met aan de straatzijde een prachtige glazen pui. Het lounge- en zitgedeelte biedt mogelijkheden om gezamenlijk te eten, spelletjes te spelen en tv te kijken. Er is gratis Wifi. Tevens is het hele gebouw  rolstoeltoegankelijk, alles is gelijkvloers en zonder drempels.
De accommodatie bestaat uit vier kamers. Deze kamers beschikken over een inloopdouche, wastafel, toilet, kitchenette en overdekt terras.
Daarnaast zijn er nog twee extra sanitaire ruimtes aanwezig. Beide voorzien van toiletten, douches en wastafels. Uiteraard beschikt de accommodatie over een sanitaire Miva-ruimte met een aangepast toilet, douche en wastafel.
Is het mooi weer? Dan is het heerlijk toeven op het grote, overdekte  terras. Perfect om te genieten van een kampvuur. Naast de accommodatie is een groot speel-/sportveld wat ruimte biedt voor een overnachtingstent voor de begeleiders als gesplitst slapen mogelijk en/of gewenst is.